Jakten på ondskapen

Jakten på ondskapen

For mange er fortsatt andre verdenskrig og oppgjøret etterpå spennende og interesssant lesing. Nå kommer det mer for de som ønsker det. Den britiske forfatteren Guy Walters kommer nå på norsk med den dramatiske historien om naziforbryterne, og den dramatiske jakten for å innhente dem. Jakten på ondskapen er det første komplette verket om stornazistene som flyktet, og jakten for å finne dem.

Dette er fortellingen om disse beryktede og myteomspunne rømlingene. Hvordan kom disse notoriske stornazistene seg unna etter krigen? Hvem hjalp dem, og hvem jagde dem? Walters setter også spørsmålstegn ved Odessa-organisasjonens eksistens, den høyt profilerte Simon Wiesenthals virksomhet og avslører hvordan enkelte nazikrigsforbrytere lyktes å unngå rettergang ved å la seg verve til de alliertes etterretningstjeneste.
Boken kommer ut på Gyldendal og blir hovedbok i Bokklubben Fakta.

Guy Walters

Guy Walters (f. 1971) har skrevet flere kritikerroste dokumentarbøker om andre verdenskrig. Han var tidligere journalist i The London Times og skriver fremdeles for et antall aviser og magasiner, foruten å medvirke i BBC Radio. Han bor i Wiltshire i England. (Kilde: Gyldendal)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s