Tips til litterære julegaver

Desember er her og det er på høy tid å tenke på julegaver til store og små. I dag kommer vi med to tips til bøker for de unge og de yngste. Begge bøkene er utgitt på Ena Forlag.

9788299996105Jenta i veikanten av Jon Ewo
Jenta i veikanten er en spennende fortelling om møtet mellom en elleve år gammel gutt og de underjordiske. En morsom lek ender i en kamp for å overleve.
Jon Ewos fortelling er inspirert av nordisk folketro og huldra som underjordisk skikkelse, men med mystikken flyttet til vår egen tid. Boka passer for lesere mellom 9 og 12 år. Den er lett tilgjengelig for lesere som synes en hel roman blir for lang. Vakkert illustrert av Jens Kristensen. Dette er først bok i en serie med frittstående ungivelser i en serie kalt «Nordlys».

 

9788299996112Scenegrøss av Eldrid Johansen
Scenegrøss handler om å ha sceneskrekk. Om et spøkelse fra fortiden. Og om endelig å gjøre det man har drømt om. Eldrid Johansen er en av Norges mestselgende forfattere av lettlestbøker. Hun står selv på scenen som sanger og skuespiller. Andreas Iversen er illustratør og tegneserieskaper, og har bl.a. vunnet Dagbladets tegneseriekonkurranse. Tema passer også for eldre barn. En lettlest bok for de fra 6 til 9 år.

 

Blogglistenhits

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar