Schibsted forlag har blant sine utgivelser tre spennende og svært forskjellige bøker som vi presenterer her.

Bergtatt av Marting Fyrileiv
Bergtatt er en eventyrlig spennende roman for lesere fra 10 år og oppover. Her møter klassisk fantasy norrøn mytologi og norsk folketro, ispedd en stor dose action, humor og varme.
Einar sliter. På skolen må han gjemme seg for ikke å bli mobbet, og faren forsvinner stadig hjemmefra til alle døgnets tider, visstnok for å jobbe.
En dag blir den hyggelige gamle nabodamen funnet død – det ser ut som et rovdyr har tatt henne. Men når Einar oppdager at kjelleren hennes rommer en skjult portal, blir det begynnelsen på en dramatisk reise til et annet rike. Langt inne i fjellet, hvor dverger og troll kjemper på liv og død, skal Einar oppdage sannheten om seg selv.
Bergtatt var blant stipendvinnerne i Schibsted Forlags manuskonkurranse for barne- og ungdomslitteratur i 2012. Boken er den første i en planlagt trilogi.

I salg nå!

Les mer om Bergtatt på Facebook

Leselysten.com har intervjuet forfatteren Martin Fyrileiv – les her

Djevelanger av Frode Granhus
En sommerdag løper lille Ida glad og fornøyd av gårde med dukkene sine for å plukke blomster – men hun kommer aldri inn igjen.
Det har ikke regnet på evigheter. Varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. Vannstanden synker, og hennes fortvilelse øker. For noe ligger skjult under overflaten. Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.

På politihuset i Bodø er det også varmt – og hett, vil noen mene. Guro Hammer, det nyeste tilskuddet til etterforskningsgruppa, setter følelsene i sving hos enkelte av de mannlige kollegaene. Da det kommer melding om at en liten jente er forsvunnet, passer Rino Carlsen på å bli satt på saken sammen med Guro. Dermed er jakten i gang …

Les omtale:
Lofot-Tidende

I salg: 13. februar

BZRK – Dukkeskipet
Den globale krigen fortsetter. Du kan ikke se den. Den er inni deg, og den forandrer alt.
Hva er virkelighet og hva er fiksjon? Hvor mye vil du ofre deg for menneskenes frihet? Sannhet eller lykke? Kjærlighet eller overlevelse? Alt liv på planeten står i fare. Nok en gang må BZRK kjempe mot de onde Armstrong-tvillingene. Dukkeskipet er andre bok i den spennende serien BZRK – skrevet av den populære ungdomsbokforfatteren Michael Grant.
Bak pseudonymet Michael Grant skjuler forfatteren Michael Reynolds seg. Han bor i California sammen med kona, de to er medforfattere av den populære science fiction-serien Animorphs og serien Everworld. I Norge er han mest kjent for seriesuksessen Gone, som her har solgt over 60 000 bøker.

Les mer om BZRK-serien her og her

I salg nå!

Reklamer