Løp og kjøp!!!

Hobbiten har solgt mer enn 50 millioner eksemplarer på verdensbasis, og neste år er det 75 år siden Tolkiens bok kom ut for første gang. Jubileet markeres allerede nå av Tiden Norsk Forlag med en ny praktutgave av Hobbiten på norsk med Allan Lees legendariske tegninger.
Tolkiens morsomme og berømte bok Hobbiten danner forspillet til hans store verk Ringenes Herre, og har solgt mer enn 50 millioner bøker på verdensbasis.
For dere som ikke er kjent med Hobbiten er dette eventyret om Bilbo Lommelum som lever et behagelig og anstendig liv i hobbithullet sitt under Bakken. Men en dag dukker trollmannen Gandalv opp, sammen ned tretten dverger, og vil ha han med på eventyr! Dvergenes plan er å røve den veldige skatten som voktes av Smaug den skrekkelige, en svær og ytterst farlig drage. Bilbo blir bare motstrebende med på skattejakten, men til sist overrasker han til og med seg selv med sin rådsnarhet og sine ferdigheter som innbruddstyv.
Historien danner et flott bakteppe for Ringenes Herre og er i sannhet et ”must” for alle som liker denne. Så dette er virkelig noe å se fram til!

I september 2012 er det 75 år siden HarperCollins ga ut Hobbiten for første gang. I 2012 og 2013 kommer dessuten de to filmene basert på boka, regissert av Peter Jackson (Ringenes herre, King Kong).
Tiden tyvstarter altså feiringen av 75-årsjubileet med denne praktutgaven, som er elegant bundet inn og gjennomillustrert med Allan Lees legendariske tegninger. Tiden trykker også opp igjen de illustrerte praktutgavene av Silmarillion og Ringenes Herre.

Les mer og bestill på:
http://www.tiden.no/index.php?ID=Bok&counter=738

 

Reklamer