Azur bok 6 av Ruben Eliassen
Nytt fra Phenomenauniverset – historien om havmannen Azur.
Ny serie på i alt seks korte bøker om en helt spesiell figur iPhenomena-universet – havmannen Azur, en av Alk og Ilkes hjelpere. Med dissebøkene får nye og gamle Phenomena-fan svaret på hvordan Azur, som ble født ihavet, endte opp med å leve under sanden. Spennende fortalt i et enkelt språkog tøft illustrert av Øystein Runde.
Siste bok om Azur før vi møter ham igjen i Phenomena 7 Frostens datter.
Inngår i serien Phenomena.
Pris: 149,- I salg fra 01. desember 2011

 

Barnas store julebok m/Alf Prøysen, Astrid Lindgren m. fl.

Forbered julen i familien med kjente og kjære fortellinger og sanger.
Når kveldene blir mørke og kulda setter inn er tiden kommet til å forberede årets viktigste høytid for liten og stor. Hva kan da være bedre enn å samles om de gode klassiske sangene, fortellingene og eventyrene? Teskjekjerringa, Lotta, Ole Brumm og De hellige tre narrer viser vei. Sanger som Bjelleklang, Musevisa, Julekveldsvise og Det lyser i stille grender hører med når vi skal korte ned ventetiden før jul.
Barnas store julebok er fylt med kjente og kjære sanger og historier skrevet til advent og jul av Inger Hagerup, Alf Prøysen, Astrid Lindgren, Jakob Sande, Margrethe Munthe, Tor Åge Bringsværd og mange flere.
Boken er gjennomillustrert av blant andre Annine Qvale, BjörnBerg, Ilon Wikland, Borghild Rud, Kjell E. Midthun og Lisa Aisato.

http://www.gyldendal.no/Barn-og-ungdom/3-6-aar/Barnas-store-julebok

Reklamer