Åtte måneder er gått siden alle de voksne forsvant. Ungdommene i REBUS har overlevd sult. De har overlevd løgner. Men risikoen blir stadig høyere og de mørke kreftene sterkere. Den fjerde boken i GONE-serien er nå ute på Schibsted Forlag. 
For selv om freden tilsynelatende har senket seg over Perdido Beach ligger de mørke kreftene og ulmer under overflaten. En smittsom og dødelig sykdom sprer seg med skremmende fart, kjøttetende insekter likeså …
Den fjerde boken i GONE-serien byr på intens spenning fra første side. Vil Sam, Astrid, Diana og Caine noen gang komme seg ut av REBUS? Og er de villig til å ofre mennesker de er glade i for å redde seg selv?
Les mer om de populære bøkene her:
http://themichaelgrant.com/ 
http://www.thefayz.com/

Michael Grant er pseudonymet til forfatteren Michael Reynolds. Han er bosatt i North Carolina, med kone og to barn. Sammen med kona er Michael også medforfatter av den populære science fiction-serien Animorphs og serien Everwood.

Bokdata:
Gone: Pesten, oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen, ISBN: 978-82-516-6170-6, ib., 495 s., kr 339,-, målgruppe 14+, i salg nå. 

 

Reklamer