Likte du Twilight er Skyggejegerne noe for deg! Demonenes by er første bok i denne urbane fantasyserien fra New York, som byr på en kreativ blanding av spenning, romantikk og humor.  Utgitt på Schibsted Forlag.
På et diskotek på Manhattan blir 15 år gamle Clary vitne til et mord. Men da hun skal melde fra om drapet, er liket borte, og morderne, som kaller seg skyggejegere, er usynlige for alle andre enn henne.
Like etter blir moren hennes kidnappet, og Clary blir angrepet av demoner, som drar henne inn i mystisk underverden hun ikke ante eksisterte …
Serien om Skyggejegerne er solgt til over 30 land og er blitt en enorm internasjonal suksess. Bøkene har ligget på New York Times bestselgerliste, og bare i USA er de fire første titlene solgt i over fire millioner eksemplarer! Det er planlagt totalt seks bøker i serien, og neste år kommer filmen basert på den første boken. Les mer om bøkene her:
Cassandra Clare ble født i 1973 av amerikanske foreldre i Theheran i Iran. Familien var stadig på flyttefot, og før hun var ti år gammel hadde hun bodd i Frankrike, England og Sveits. Siden reiste hun til USA for å gå på high school. Etter å ha jobbet i forskjellige underholdningsmagasiner i Los Angeles og New York, ble hun i 2006 fantasyforfatter på heltid.
Fakta om boken:
Skyggejegerne – Demonenes by, oversatt av Pål F. Breivik, ISBN: 978-82-516-5548-4, ib., kr 299,-, i salg 18. oktober.

Reklamer