Gyldendal presenterer nå flere gode nyheter for barn og ungdom. Mange godbiter som er vel verdt å ta en titt på.

Den veldig travle edderkoppen

Den veldig travle edderkoppen av Eric Carle
Om dyrene på bondegården – fra mannen bak «Den lille larven Aldrimett».
Eric Carle er aller mest kjent for fortellingen om den lille larven som ble til en vidunderlig vakker sommerfugl, men han har til sammen utgitt mer enn 40 bildebøker. Denne boka handler om en veldig travel edderkopp. Hesten, sauen, kua og alle de andre dyrene på gården spør etter tur om han vil være med dem, men edderkoppen har det altfor travelt. Hva er det den holder påmed?
Her treffer vi alle de vanligste dyrene på gården – i tillegg til edderkoppen. Og du kan både se og kjenne hvordan edderkoppen spinner nettet sitt. Illustrert slik bare Eric Carle kan gjøre det! Denne utgaven er i tykk papp og tåler hardhendt behandling av små lesere.
Inngår i serien Eric Carles verden.

Azur bok 2 av Ruben Eliassen
Nytt fra Phenomenauniverset – historien om havmannen Azur.
Ny serie på i alt seks korte bøker om en helt spesiell figur i Phenomena-universet – havmannen Azur, en av Alk og Ilkes hjelpere. Med disse bøkene får nye og gamle Phenomena-fan svaret på hvordan Azur, som ble født i havet, endte opp med å leve under sanden. En spennende forhistorie fortalt i et enkelt språk og tøft illustrert av Øystein Runde.
Nå må Azur kjempe seg fri fra den onde Krakens makt.
Inngår i serien Phenomena.

Les mer og kjøp!

Azur 3

Azur bok 3 av Ruben Eliassen
Nytt fra Phenomenauniverset – historien om havmannen Azur
Den tredje av i alt seks bøker om en helt spesiell figur i Phenomena-universet – havmannen Azur, en av Alk og Ilkes hjelpere. Med disse bøkene får nye og gamle Phenomena-fan svaret på hvordan Azur, som ble født i havet, endte opp med å leve under sanden. Dette er den spennende forhistorien som blir fortalt gjennom seks korte bøker. I første bok får vi høre hvordan Azur blir forledet av sin bror og fanget av den onde magien i Krakens septer. I andre bok kjemper han for å fri seg fra den onde Krakens makt, mens han i denne tredje boken blir tatt til fange og tvunget til en annen tilværelse.
Inngår i serien Phenomena.

Les mer og kjøp!

Hvis du elsker meg

Hvis du elsker meg av Anneli Klepp
En sommer. Fire personer: Georg, Julia, Anne og Jonas. Mange tanker, drømmer og problemer. Hva er kjærlighet? Hva er forelskelse? Hvor mye tåler et vennskap? Kan noe bli verre når det er som verst?
JONAS er sporty og har for det meste en positiv innstilling, noe som kommer godt med nå som livet brutalt setter ham på prøve. GEORG er en nerd, en kunstner, en filosofisk tenker med god selvtillit og null begeistring for campingvogner. JULIA er sint, uvennlig, sjefete, pen og flink i tennis, og hun gleder seg til å bli voksen og bestemme alt selv. ANNE er rolig,sindig og klok, hun bruker masse tid på å gruble, og på å vente.
Mens sommerferien nærmer seg, foretar Jonas dramatiske valg, Georg tabber seg ut foran øynene på den han elsker, Julia hater, og Anne lengter. Fra en bilulykke i regn, en panisk svømmetur i uvær, en kirkegård og et hus ved stranden, skal fire historier flettes sammen til én.

Les mer og kjøp!

Eric Carle-biblioteket

Eric Carle-biblioteket av Eric Carle
Bokboksen med de store leseropplevelsene.
Med over 103 millioner trykte bøker, er Eric Carle en av verdens mest populære barnebokforfattere. I denne bokboksen finner du tre av bøkene hans; en sulten larve, en travel edderkopp og en liten mus sammen med mange andre dyr. Eric Carle klarer på mesterlig vis å kombinere den enkle historien med barns interesse for dyr og natur. Han illustrerer med enkle, formsikre og fargesprakende illustrasjoner. Disse utgavene er i tykk papp og tåler ivrige barnehender og mange gjennomlesninger.
Det er over 40 år siden Eric Carle skrev historien om den lille larven, som spiste seg gjennom dagene, ja, gjennom boksidene også. Etter mer enn 31 millioner solgte bøker er «Den lille larven aldrimett» fortsatt en av våre mestselgende barnebøker.
Inngår i serien Eric Carles verden.

Les mer og kjøp!

Hundre raketter og ett skudd

Hundre raketter og ett skudd Sommervik 3 av Linn T. Sunne
Sjelden kunstskatt stjålet i Sommervik
Maleriet i Sommervik kirke er kjent over hele landet. Det er verdt mange millioner, og ofte tar turistene veien om den lille kirken for å beundre kunstskatten.
En dag blir maleriet stjålet! Hele Sommervik er i sjokk. På hotellet hjemme hos Linnea og Eline er det med ett fullt av journalister. Alle spør seg om hva som kan ha skjedd. Vet nabogutten, Mikkel, noe? Linnea, Eline og Oskar setter i gang sin egen etterforskning.
Inngår i serien Mer å lese.

Les om og kjøp!

Jeg er ikke klar!

Jeg er ikke klar! av Jonathan Allen
Når verdens sinteste ugle skal i barnehagen …
Lille Ugle er SINT. Det er nemlig så urettferdig når Mamma sier at de skal gå selv om Lille Ugle ikke er klar! Og det er faktisk mye som må gjøres før de kan gå i barnehagen.
En morsom fortelling med utgangspunkt i en situasjon de fleste småbarnsfamilier har vært gjennom utallige ganger. Når Pappa kommer for å hente, er det forresten nokså gjenkjennelig, det også.
Jonathan Allens populære bøker om verdens sinteste ugle er solgt i over én million eksemplarer. Dette er den fjerde boken som kommer på norsk.

http://www.gyldendal.no/Barn-og-ungdom/0-3-aar/Jeg-er-ikke-klar

Reklamer