Aschehoug forlag skriver i en pressemelding at de inngår samarbeid med Gladmat i Stavanger. For første gang vil det i år bli avholdt “kokbad” på hovedscenen i sentrum av Stavanger under Gladmat 20. til 23. juli.  I den forbindelse vil bokaktuelle Eyvind og Jan Hellstrøm, Ole Jonny Eikefjord og Mona Halvorsen delta på Gladmat-festivalen.
Brødrene Jan og Eyvind Hellstrøm har nylig lansert iskremboken Iskremfabrikken, spekket av oppskrifter og gode minner. Den TV-aktuelle mesterkokken Ole Jonny Eikefjord står bak oppskriftsboken Fisk og skalldyr, som tar utgangspunkt i de mest vanlige fiske- og skalldyrartene langs norskekysten. Rockekokken Mona Halvorsen avslører sin matfilosofi og sine beste oppskrifter i
Monas kokebok, skrevet av Lene Wikander.
Klikk her for å lese mer om Kokbadet.

Advertisements