Bøker i strøm

Vi har tidligere skrevet om ordflyt.no her på leselysten.com. men ved inngangen til manges sommerferie tar vi en liten oppfrisking.

Over 1 million nordmenn bruker nå streamingtjenester for musikk, slik som Spotify og Wimp. Med Ordflyt kan du også lytte til lydbøker på lignende måte. Ordflyt er en streamingtjeneste for lydbøker og en gratis testversjon fra
http://www.ordflyt.no. er nå tilgjengelig. Ordflyt er et program du laster ned og installerer på datamaskinen, slik som Spotify og Wimp. I Ordflyt kan du gratis lytte til over 1000 timer med utvalgte lydbøker, for eksempel Erlend Loes siste bok Kurt kurér. Du finner også en mengde norske og internasjonale klassikere til fri lytting, slik som Alice i eventyrland, Anne Karenina, Eventyr av H.C. Andersen, De elendige, Frankenstein, Moby Dick, Tom Sawyer, Stolthet og fordom, Don Quijote og Hellemyrsfolket.  Skal du laste ned lydbøkene, må du betale for det, men da til langt lavere priser enn ellers. For eksempel selges Cappelen Damm sin katalog med lydbøker til halv pris i Ordflyt i forhold til CD-prisen.
Foreløpig er Ordflyt kun tilgjengelig for vanlige datamaskiner (PC, Mac og Linux), men i løpet av høsten vil det komme tilhørende “apps” til Android- og iPhone-mobiltelefoner. Fra mobiltelefonen vil det bli mulig å gjøre lydbøkene tilgjengelige i såkalt frakoblet modus. Det betyr at du kan ta dem med og spille dem av f.eks. i bilen og på hytta, uten å koble deg opp til mobilt Internett.

Reklamer