Nå presenterer digitalbok.no noen klassiske andre verdenskrig-bøker, kritikerroste vampyr- og zombiebøker og tre sterke titler på engelsk fra en av englands beste forfattere.

Sven Hazel
Sven Hazel er dansken som gjorde tysker av seg i 1937 for å kunne verve seg i Wehrmacht. Hazel rakk å være med på invasjonen i Polen, desertere, fengsles og igjen innrulleres (denne gangen under tvang) i det militære i løpet av andre verdenskrig. Det ble totalt 14 bøker om krigens elendighet på øst- og vestfronten, samt oppholdet i fange- og konsentrasjonsleirene. Vi har hans tre første bøker.

John Ajvide Lindqvist
Kritikerroste bøker i vampyr- og zombie-sjangeren. Kritikerne sa følgende om hva de synes om La den rette komme inn :
«Sjelden opplever man en så heidundrende god leseopplevelse» – Dagens Næringsliv
«Dette er uhyggelig bra»

og om Håndtering av udøde:
«Det er sjelden man leser noe som føles så smart og unikt som dette» – VG
«Nok en gang har John Ajvide Lindqvist skrevet en skrekkroman som hever seg over gjennomsnittsgrøsserens klisjéfylte tekster» – Dagbladet

 

 

 

 

 

Sebastian Faulks
Sist ut denne gangen med noen sterke titler på engelsk. Sebastian Faulks har skrevet en rekke bestselgere og han har vunnet priser som: British Books Awards Author of the Year og Tait Black Memorial Prize for fiction. Romanen Charlotte Gray ble filmatisert med Cate Blanchett i hovedrollen og Birdsong kom på 13. plass over best likte britiske bøker på BBCs Big Read. Her er et knippe av hans beste bøker:

Reklamer