En dag på elBulli

12. spetember gir Kagge Forlag ut bok om verdens beste kokk og verdens beste restaurant!
I september utgir Kagge Forlag, i samarbeid med Ferran Adrià, den internasjonale bestselgeren En dag på elBulli på norsk. En sjelden perle for matglade og reiseglade nordmenn.
Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord på elBulli.  Annonseringen om at restauranten skal stenges i 2011 og åpnes igjen om to år – i helt ny drakt, har bare ført til en økning i etterspørsler.
I denne boka åpnes for første gang dørene hos denne unike bedriften. Vi får se det indre livet på kjøkkenet og de gastronomiske innovasjonene som har bidratt til å skape de spektakulære rette, og ikke minst en helt ny måte å tenke på om mat.  
elBulli er kåret til verdens beste restaurant en rekke ganger, og deres kjøkkensjef, Ferran Adrià, er anerkjent som verdens fremste og mest kreative kokk.
I denne enestående boka får vi et unikt innblikk i restauranten og i Adriàs matfilosofi.
Boka inneholder over 1000 fargeillustrasjoner, oppskrifter og innlegg som skildrer de kreative metodene, matfilosofien, elBullis historie og Ferran Adriàs liv.

Reklamer