Gode nyheter for de av oss som liker ebøker og lydbøker.

Keiseren

Nytt hos Digitalbok
Tre nye bøker fra Anne Holt og noen oversatte godbiter om Julius Caesar og kriminalpolitiet i København er noen nye godbiter som slippes hos digitalbok.no nå.

Anne Holt er mest kjent for sine bøker om politibetjent Hanne Wilhelmsen. Digitalbok.no presenterer nå  de tre første bøkene i serien, hvorav to har vunnet store utmerkelser.  Salig er de som tørster (1994) (Rivertonprisen) og Demonens Død (1995) (Bokhandlerprisen)

Conn Iggulden er en britisk forfatter som primært skriver fiksjon satt i en historisk setting. Nå kommer hele  serien om Julius Caesar som ebøker. De 4 bøkene dekker alt fra Julius Caesars barndom til han blir forrådt og drept. Filmrettighetene til bokserien er kjøpt av et stort filmproduksjonsselskap.

Jussi Adler-Olsen har skrevet om Avdeling Q – avdelingen i  Danmarks krimavsnitt som tar seg av sakene av spesielt alvorlig karakter. Vi følger kriminaletterforsker Carl Mörck og hans medhjelper Hafez el-Assad i de to første bøkene i serien som nå slippes elektronisk. Produksjonsselskapet Zentropa (som blant andre Lars von Trier står bak) har kjøpt rettighetene til å produsere film og TV-serie basert på bøkene.

Sommertilbud på lydbøker
Lydbokforlaget.no er også stedet å besøke dersom du er på jakt etter god litteratur for ørene i sommer. De kjører nå sommerkampanje rettet mot alle som skal fylle opp kofferten med bøker til å høre på i ferien. Her er det flere godbiter som er verdt å få med seg.

Reklamer