Digitalbok forteller i et nyhetsbrev om et dypdykk i deres rikholdige engelske utvalg og valgt ut noen godbiter de ønsker å anbefale.

Michael Scott
Michael Scott har med The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel skrevet en fantasy-serie for unge voksne som kan utfordre Percy Jakson-serien i salg og kvalitet. Alle bøkene i serien har figurert høyt på New York Times-bestselgerliste og i følge IMDB er man nå i gang med å filmatisere den første boken. Digitalbok har de tre første bøkene i serien.

Kathryn Stockett
Kathryn Stoketts debutroman The Help har nå ligget på New York Times-bestselgerliste i nesten 2 år. Boken er satt i hennes hjemby i Jackson, Mississippi og omhandler afroamerikanske hushjelper som jobber i hvite hushold på 1960-tallet.

Ildefonso Falcones
Ildefonso Falcones er best kjent for braksuksessen Cathedral of the Sea, som er lagt til Barcelona på 1300-tallet mens Inkvisisjonen var på sitt sterkeste. I tillegg kan vi nå presentere hans nye roman The Hand of Fatima som er lagt til kongeriket Grenada i 1564. Boken har allerede mottatt meget positiv omtale.

Reklamer