Taynikma

Spennende for unge gutter
Schibsted Forlag kommer nå ut med Skyggebeistene og Teneborea – bok nummer sek i Taynikma-serien. Taynikma er verken en vanlig bok eller en ordinær tegneserie. Dette er en unik blanding av eventyr, action og magi – skreddersydd for spenningssugne barn i alderen 7 – 13 år.
I Tayklania håper alle på snarlig fred, men da gutten Simo flykter ned fra fjellene og varsler om angrep fra mystiske dyr, må Monto, Koto, Sarina og Artan nok en gang ut på en farlig reise. Men de har ingen anelse om hvilken trussel som lurer i mørket.

Skyggebeistene og Teneborea er bok nummer seks i den opprinnelige Taynikma-serien og inneholder to historier og en egen tegneskole. Dette er fartsfylt og lettlest spenningsroman og mangategneserie i ett – spesielt velegnet for gutter som vanligvis ikke leser.

Serien er en fin introduksjon til bøkenes verden og har så langt solgt i godt over 100 000 eksemplarer i Norge.
Les mer om Taynikma og serieskaperne Jan Kjær og Merlin P. Mann

Dårlig karma

 

Romanen som har fått Europa til å le
Tenk deg at du vinner den mest prestisjetunge journalistprisen. Men at du samme kveld dessverre får avfall fra en russisk romstasjon i hodet og dør. Forestill deg så at du våkner igjen som en flue, et marsvin – eller en ku. Da har du utgangspunktet for vårens morsomste roman, skriver Bazar i en pressemelding.

I Dårlig karma møter vi den vellykkede programlederen Kim Lange som lenge har ønsket seg den tyske fjernsynsprisen. Nå har hun omsider fått den. Bare synd at hun samme kveld får et slag i hodet og dør. Regningen på den andre siden kommer raskt: Kim kommer til seg selv i maurtue, med seks ben, følehorn og tykk rumpe. I ettertid forstår hun at hun har samlet opp mye dårlig karma. Men Kim har ikke lyst til å samle kakesmuler, og hun kan heller ikke tillate at mannen trøster seg med en annen. Hva nå?

Det finnes bare en utvei: God karma må til for at hun skal komme opp på reinkarnasjonsstigen.
Med 1,5 millioner solgte bare i hjemlandet Tyskland, og med plasseringer helt i toppen av bestselgerlistene i blant annet Frankrike, Italia og Spania, er David Safiers Dårlig karma definitivt boken som har fått Europa til å le.

Reklamer