Det nærmer seg påske og digitalbok.no har sendt ut nyhetsbrev med noen sterke krimbøker fra sitt nye utvalg. Her kommer nyhetsbrevet rett til deg.

Michael Connelly

Michael Connelly er mest kjent for sine bøker om Los Angeles-politimannen Hieronymus «Harry» Bosch, men har også skrevet andre serier og frittstående verk. Connelly har vunnet alle større krimpriser som deles ut og har blitt oversatt til 35 språk.

Loven i en Lincoln - Michael ConnellyDen siste coyote - Michael ConnellyBetongblondinen - Michael Connelly 

Jo Nesbø

Jo Nesbø trenger vel egentlig ingen nærmere introduksjon. Han er en av Norges mestselgende forfattere i moderne tid og har i lengre tid toppet bestselgerlistene også i utlandet. Internasjonal presse har kalt ham den nye Stieg Larsson.

Kakerlakkene - Jo NesbøRødstrupe - Jo NesbøMarekors - Jo Nesbø

 

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er en bestselgende svensk krimforfatter som skriver historier fra sitt hjemsted Fjällbacka i Bohuslän. Gjennomgangsfigurene i bøkene hennes er forfatteren Erica Falck og politimannen Patrik Hedeström. Läckberg har solgt mer enn 3 millioner bøker i Sverige alene og er utgitt i 32 land. Vi har hennes 7 første bøker.

Isprinsessen - Camilla LäckbergPredikanten - Camilla LäckbergSteinhuggeren - Camilla LäckbergUlykkesfuglen - Camilla LäckbergTyskerungen - Camilla LäckbergHavfruen - Camilla LäckbergFyrvokteren - Camilla Läckberg

 
 
 

Bokskya

Bokskya ble lansert med brask og bram denne uken og Digitalbok.no har naturligvis støtte for overføring av ebøker til Bokskya. Det har imidlertid vært en del forvirring rundt hvordan man best gjør seg nytte av Bokskya og hvorvidt man har behov for den. Vi har laget en brukerguide for at du enklere skal kunne sette deg inn i hva Bokskya egentlig er.

Reklamer