Gyldendal dokumentar og fakta er ute med noen nyheter i april – her kommer noen av de jeg antar kan være av interesse:

Magisk hverdag av Deborah Borgen og Kim Bjørnqvist
Fra magefølelse til målrettet selvutvikling. Alle kan trene på å endre svingningene i hjernen og dermed åpne opp for å bruke magefølelsen aktivt.
Her lærer du blant annet hvordan du kan utvikle deg ved hjelp av din egen kreativitet. Hovedfokuset er å ha en positiv flyt i hverdagen, ha klare visjoner og sette seg tydelige mål.
Borgen er kjent fra TV-seriene Fornemmelse for mord og Åndenes makt. Hun ønsker å hjelpe vanlige folk til et bedre og rikere liv og har hatt over 13 000 mennesker på kurs. Boken er skrevet som en samtale med en nysgjerrig og positivt undrende Kim Bjørnqvist og er full av tankevekkende historier.
Les mer om boken

Småen i magen – Fra to celler til levedyktig barn Av Gro Nylander
Siste bok i serien om Småen!
Boken forteller deg alt vordende foreldre trenger å vite om barnet i magen; om unnfangelsen og utviklingen uke for uke. Hva skjer med fosteret i magen, og hva skjer med deg og kroppen din underveis i svangerskapet?
Les mer om boken

Stressmestrer av Anbjørg Sætre Håtun
10 bud for å få en hverdag med mindre stress og mer overskudd. Hva er stress, hva utløser stress, og hvordan kan du håndtere og redusere stress best mulig i hverdagen? Boken har som utgangspunkt at det er du selv som må ta ansvaret for situasjonen. Du lærer hvordan du skal lytte til kroppens signaler og bruke ulike teknikker for å finne indre ro. Du får råd om å fokusere på, og være takknemlig for, det positive i livet ditt – og råd om hvordan du skal akseptere det du likevel ikke kan endre på.
Les mer om boken

Frokost av Camilla Jensen
Frokost er dagens første og viktigste måltid. Om morgenen ender man ofte med å rase ut døra uten å ha spist noe, eller etter en for rask, for liten eller for usunn frokost. I Frokost gir forfatteren tips og råd til de travle og til dem som har dårlig appetitt om morgenen.
Les mer om boken

Reklamer