Nefilim - Novas Krig

Se opp for den unge miljøaktivisten Nova Barakel! Hovedpersonen i den nye svenske spenningsserien Nefilim som nå kommer fra Schibsted.Hun skyr ingen midler for å hindre at verden går under. Dirty Thirty er tilnavnet på Sveriges tretti største miljøsyndere: Store firmaer som setter egen inntjening foran klodens velferd. Nova Barakel akter ikke å sitte rolig og se de pengegriske pampene ødelegge jorden. Utstyrt med sprayboks bryter hun seg inn hos direktøren for et kraftselskap for å tagge et tydelig budskap på veggen hans.
Men noen har vært der før henne – noen med et litt sterkere budskap … Nova vikles inn i et nett av eldgamle gåter og løgner, samtidig som hun havner i politiets søkelys mistenkt for en rekke grusomme drap. Politiet er imidlertid hennes minste bekymring. Du kan lese første kapittel her:  og se
boktrailer her

Novas krig er hittil oversatt til 12 språk. Forfatteren planlegger å skrive i alt fire romaner i Nefilimserien. Åsa Schwarz (f. 1973) bor i Stockholm med ektemannen Mikael og deres datter. Hun har tidligere skrevet to bøker. Åsa har bakgrunn innen IT-sikkerhet, men skriver nå på heltid.
Les mer om forfatteren på hennes hjemmeside: Du kan også følge hovedpersonen Nova Barakel på Facebook – legg henne til som venn:

Reklamer