Cybook Orizon

Digitalbok.no kommer med to store og gode nyheter. Den første nyheten er at de nå selger det første norske lesebrettet med «butikk på brett». Det er nå tilgjengelig på Digitalbok.no. Med Cybook Orizon kan du foreta hele handleprosessen trådløst rett fra lesebrettet. Du kan søke etter bøker i butikken, handle på brettet og naturligvis laste ned eboken og lese den. Alt dette gjennom en enkel menystyring hvor du enten bruker navigasjonsknappene eller lesebrettets innebryggede touch-funksjon.
Jeg har selv Cybook Gen3 lesebrett og er meget fornøyd med det, og jeg kan ikke tenke meg at den oppdaterte versjonen fra Bookeen er noe steg tilbake. fint med trådløs mulighet. Skjermen på mitt «gamle» lesebrett er strålende og ikke slitsom å lese på i det hele tatt, slik som man kan oppleve på en vanlig bakgrunnsbelyst skjerm.

Gratis Trynefaktor
Den andre store nyheten fra digitalbok.no er at gir bort en norsk ebok til alle nye og eksisterende kunder. Torgrim Eggen har gjort en av sine kritikerroste romaner tilgjengelig gratis i en begrenset periode. Torgrim Egen har via et nyhetsbrev fra digitalbok.no kommet med en personlig hilsen:
“Øyeblikkelig behovstilfredstillelse tar kjempelang tid. Men det har akkurat blitt enklere å kjøpe elektroniske bøker. Nå kan du handle rett til lesebrettet, mobiltelefonen, padda eller hva du nå har. Prøv selv. Jeg er stolt av å kunne spandere en leseopplevelse, en moderne klassiker for å ta litt i. Registrer deg og last ned Trynefaktoren gratis …så langt lageret rekker.”

Trynefaktoren

“Trynefaktoren fra 2003 er en roman om politikk. Den handler om maktkampen i det oppdiktede Solidaritetspartiet, det sosialdemokratiske regjeringspartiet i Norge. Intet knep er for skittent, ingen strategi for nedrig — det handler tross alt om hvem som skal styre et land der milliardene tyter opp fra havbunnen uten at noen trenger å løfte en finger. En mørk samfunnssatire som er min femte og kanskje mest leste roman.”
Med vennlig hilsen
Torgrim Eggen

Reklamer