Drømmenes land

Tiden forlag kan fortelle om utenlandssuksess for Vidar Sundstøl. Hans bok Drømmenes land har solgt seg til en 4. plass på Islands bestselgerliste, og danskene hyller Sundstøl som et friskt pust innen den skandinaviske krimsjangeren.
«Land draumanna» ble lansert på Island i mars og Vidar Sundstøls spenningsroman kilte seg raskt inn mellom Jo Nesbø og Camilla Läckberg på bestselgerlisten. Nylig kom boken også ut i Danmark og anmelderen i den store kulturguiden KultuNaut.dk er helfrelst: «Et forfriskende og intenst drama, der ud over en spændende krimigåde også byder på en indføring i folkesjælen i det nordøstlige Amerika. Den er beviset på, at krimifans lige så godt kan kigge til Norge som til Sverige, når de søger deres næste fix.»
«Drømmenes land» ble tildelt Rivertonprisen 2008 og er første bind i Minnesota-trilogien. Oppfølgeren De døde utkom til strålende kritikker i 2009, mens tredje og siste bind, Ravnene, utgis høsten 2011. Trilogien er solgt til Tyskland, Frankrike, Italia og Nederland i tillegg til Island og Danmark, skriver forlaget i en pressemelding.
Les den danske anmeldelsen av Drømmenes land «Forfriskende og intens norsk krimi»

 Gratulasjoner fra leselysten.com til Vidar Sundstøl! Besøk gjerne forfatterens egen hjemmeside.

Reklamer